• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Bluff Your Way Into... Belangrijke onderwijskundige begrippen - Interactieve multimedia
Belangrijke onderwijskundige begrippen - Interactieve multimedia

bob belangrijke onderwijskundige begrippen

leren learn

Interactieve multimedia

Definitie

...


Alias: ...

interactieve multimedia interactive

Wat is Interactive Multimedia?

De term interactieve multimedia is een omschrijving van computergestuurde producten of diensten die reageren op acties van de gebruiker. Deze elektronische media zorgt voor een specifieke informatieoverdracht door middel van content in vorm van tekst, bewegende afbeeldingen, animatie, video’s, gesproken informatie en videogames.

Het is een communicatiemethode waarbij de uitvoer afhankelijk is van de invoer van de gebruikers. In dit opzicht is interactive multimedia vergelijkbaar met een vraag- en antwoord programma. De invoer van de gebruiker is bepalend voor de vormgeving van de interactie van de interactieve multimedia.

Interactieve multimedia is een verzamelwoord voor media waarbij het gebruik ligt op de menselijke interactie met computergestuurde devices. De wederzijdse interactiviteit is een belangrijk kenmerk van interactieve multimedia.

Bron: https://www.thehuddle.nl/kennisbank/e-learning-tips/interactive-multimedia/

interactieve multimedia interactive

 

Wat is interactieve multimedia?

Interactieve multimedia is een dynamische technologie die bepaalde input van de gebruiker vereist om een ??set informatie te leveren door middel van woorden, afbeeldingen, afbeeldingen of video's. Afhankelijk van of een computergebruiker bepaalde tekst typt of op een bepaalde knop klikt, zijn veel interactieve multimediatoepassingen geprogrammeerd om een ??specifiek resultaat weer te geven en onmiddellijke feedback te geven. Het onderliggende doel van deze technologie is het overbrengen van informatie in meer interessante formaten die de aandacht van de gebruiker kunnen trekken en rijke leerervaringen kunnen creëren.

Bron: https://www.netinbag.com/nl/technology/what-is-interactive-multimedia.htmlLaatst aangepast op vrijdag, 23 april 2021 06:29  

If language is not correct, then what is said is not what is meant; if what is said is not what is meant, then what must be done remains undone; if this remains undone, morals and art will deteriorate; if justice goes astray, the people will stand about in helpless confusion. Hence there must be no arbitrariness in what is said. This matters above everything.

Confucius

Banner

Archief

Lean boeken top 5

(maart 2016)
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

We hebben 235 gasten online
Artikelen

als niet weet heen wilt maakt niet uit welke kant opgaat lewis caroll

Banner

ontketen je brein theo compernolle

Ontketen je brein
Hoe hyperconnectiviteit en multitasking je hersenen gijzelen en hoe je eraan kunt ontsnappen
Theo Compernolle

Bij Bol.com | Managementboek

Lean boekentips

Banner